Pilates- en Yogalessen

Ruim 25 jaar ben ik actief met Pilates en Yoga. Behalve een sterker, strakker en soepeler lichaam, zorgen beide bewegingsvormen ook voor meer geestelijke rust en ontspanning. Ook ervaar je door het doen van pilates en yoga dat je vitaler wordt. Door het rekken en strekken van je lichaam worden er allerlei energiebanen in je lichaam geactiveerd, waardoor de energie veel beter kan doorstromen. Ook op plaatsen waar eerst een blokkade zat, kan door op een goede manier te bewegen en te ademenen, de energiedoorstroom beter plaatsvinden. Hierdoor voel je je energieker, beter in balans en vitaler, Wanneer je energie doorstroom beter is en je minder blokkades hebt in je lichaam, heb je ook veel minder kans op allerlei lichamelijke klachten. 

Wil je graag ervaren wat een Yoga- of Pilatles je kan bieden, dan nodig ik je uit om dit te komen ervaren. Je bent altijd welkom voor een gratis proefles.

Sport je liever niet in groepsverband, dan ben je bij mij welkom voor een priveles. Doordat we 1 op 1 werken, is er alle ruimte om de oefeningen goed aan te leren. Heb je nog geen ervaring met pilates of yoga ook dan kan ik je alle basisbeginselen aanleren. We werken op jouw niveau. Ik pas de oefeningen die we doen aan op jouw ervaring en op jouw lichaam.

Door pilates- en yoga oefeningen te doen, kom je dichter bij jezelf, je ervaart meer ontspanning en ook voel je je veel vitaler.

De benodigde spullen, een yogamatje en andere hulpstukken (props), zijn bij mij aanwezig.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag een uurtje meedoen, neem dan contact met me op middels het contactformulier. Met ingang van 1 januari 2020 ben je welkom bij me in Den Bosch.