« Groeien in zelfliefde: themawandeling 15 april 2022»

Gepubliceerd op 12-04-2022

Van jezelf houden.

Gaan staan voor wat jij belangrijk vind in het leven.

Je authentieke zelf laten zien.

Wanneer jij van jezelf houdt, dan geef jij aan waar jij behoefte aan hebt.

Vanuit zelfliefde moet je soms keuzes maken die moeilijk zijn voor jou en de ander, maar wanneer je ze niet maakt, doe je jezelf tekort.

Zelfliefde, een woord met veel inhoud.

Aanstaande vrijdag gaan we met een kleine groep vrouwen (maximaal 4) een themawandeling maken in het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunese duinen. De landschappen hier zijn mooi, rustgevend en zeer afwisselend. In de rust van de natuur ga jij aan de slag met het thema zelfliefde. Op het moment dat jij besluit dat je graag meegaat, dan zet je energetisch al iets in werking, wat tijdens en na de wandeling nog doorwerkt. Wanneer jouw zelfliefde groeit, dan maak je keuzes die beter aansluiten bij je levensgeluk.

Het weer is fantastisch, het thema is zeker de moeite waard. Het lijkt me leuk om jou te mogen ontmoeten. Wil je graag meer informatie stuur me dan een berichtje. We starten om half 10 en de wandeling duurt ongeveer twee uur. Je kunt een klein beetje ruiken aan natuurcoaching. Mocht je meewandelen en besluiten om een coachtraject te starten, dan worden de kosten van de wandeling verrekend met het coachtraject.

Voor meer informatie vul ons contactformulier>>

Liefs, Trea

Foto-Loonse-en-Drunese-duinen-1649745142.jpg