« Groeien in kracht en zelfbewustzijn»

Gepubliceerd op 28-02-2022

Kun jij liefdevol naar jezelf kijken ?

Zie je je mooie karakter wat je meeneemt je leven in. Ben je trots op je ontwikkeling die je doorgemaakt hebt. Misschien heb je veel meegemaakt, misschien wat minder maar je staat er nog steeds. Alles wat je meegemaakt hebt, heeft je gevormd tot wie je nu bent. Je bent niet wat je meegemaakt hebt. Nee, je hebt die lessen mee mogen maken om te groeien in wijsheid in in kracht. Zodat jij krachtig je plek in het leven kunt innemen en zelfverzekerd jouw eigen pad kunt lopen. Het pad wat je al het geluk brengt waar je zo naar verlangt.

Maar daarentegen is het ook zo belangrijk om juist nu, terwijl je misschien moe bent van het harde werken, om gewoon te ZIJN. Om rust te nemen. Om voor jezelf te zorgen als een liefdevolle moeder. Omarm je innerlijke kind maar eens. Om niet langer vanuit daadkracht door te gaan, maar om de vrouwelijke energie te omarmen. Om liefdevol en zacht, de stroom van het leven te omarmen. Om te leven vanuit je hart,

Wanneer je krachtig in het leven staat, dan durf je ook je gevoel met je buitenwereld te delen. Je stelt je open en kwetsbaar op omdat je zo duidelijk kunt maken wat er in je leeft en waar jij behoefte aan hebt. Ook wanneer je een sterke persoonlijkheid bent, dan hoef je je niet altijd niet altijd groot te houden. Nee pas wanneer je om hulp vraagt omdat je voelt dat je het niet alleen kunt, dan getuigt dat van kracht. Soms moet je expertise inschakelen om stappen vooruit te kunnen zetten. Schaam je hier niet voor, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste. In mijn praktijk zie ik vaak vrouwen die een mooi plaatje neer zetten voor de buitenwereld, maar van binnen niet gelukkig zijn. Dit is natuurlijk niet zoals het leven bedoeld is. Middels natuurcoaching kun je hier mooie stappen zetten om vanuit je hart te leren leven. 

Om geluk te kunnen omarmen is het belangrijk om te weten waar jij naar verlangt. Wat jou gelukkig maakt. Om je leven op dusdanige manier in te richten dat je die dingen kunt doen waar jij energie van krijgt, zodat het geluk naar je toe komt.  .

Je mag van jezelf leren houden met alles wat van jou is. Dus ook je schaduwkanten, die dingen van jezelf waar je niet trots op bent. Wanneer je alles van jezelf kunt accepteren, wanneer daar geen verzet meer tegen is, dan is er voldoende zelfliefde. Dan kun je zeggen ik hou van mezelf zoals ik ben. Vanuit zelfliefde zou je dan wanneer je zelf de behoefte voelt om jezelf te ontwikkelen om dat minder leuke stuk (je schaduwkant) stukje bij beetje te belichten. Zodat deze stukjes langzaam maar zeker een minder prominente plaats innemen. Wanneer je veranderingen langzaam integreert in je levenswijze, dan kunnen schaduwkanten helemaal verdwijnen. Maar meestal kost dat de nodige tijd en energie. Maar weet dat de vruchten die je ervan plukt zijn dikwijls erg zoet. Je hele leven heb je profijt van dat stukje wat je hebt mogen ombuigen naar meer ondersteunend gedrag. Zo kun jij groeien in bewustzijn. Stap voor stap en op jouw tempo.

Kun je hierbij ondersteuning gebruiken ? Stuur me dan een bericht zodat we een gratis intakegesprek kunnen inplannen.

Liefs, Trea

licht-01646032739.jpg