« Hoe ontstaan blokkades en hoe kom je ervan af ?»

Gepubliceerd op 09-12-2021

Wanneer jij in het verleden een vervelende gebeurtenis hebt meegemaakt en deze niet goed verwerkt hebt, dan wordt die emoties opgeslagen in je lichaam.

Een aantal voorbeelden zijn:

  • Pesterijen in het verleden
  • Een scheiding die je hebt meegemaakt
  • Een moeilijke jeugd
  • Iemand die je bedrogen of verlaten heeft
  • Een dierbare die je verloren hebt
  • Buitengesloten worden
  • Weinig liefde mogen ontvangen

Deze opgeslagen emoties kunnen een blokkade vormen.  In je lichaam heb je verschillende energiebanen lopen (meridianen). Een blokkade in je meridiaan zorgt ervoor dat de energie in die meridiaan niet goed doorloopt. Dit zorgt voor kleine of grotere lichamelijke en mentale klachten. Afhankelijk van de meridiaan waar de blokkade zit, krijg jij een bepaald soort klachten. Wanneer ik een energetische behandeling geef, dan worden blokkades in je meridianen verwijderd. Hierdoor vind er in je lichaam een betere doorstroom van energie plaats. Het zelfregulerend vermogen van het lichaam doet zijn werk. Het lichaam zorgt zelf dat de balans in het lichaam herstelt wordt. Hierdoor verminderen of verdwijnen lichamelijke klachten.

Een voorbeeld. Een kindje van elf die dag en nacht een luier droeg en slaapproblemen had. Na één behandeling waren de klachten weg. De jongen had geen luier meer nodig en was ook snachts droog. De blokkade zat in de blaasmeridiaan en door de Energetische healing was de doorstroom weer op gang gekomen. De tweede behandeling was gericht op een vergroting van de eigenwaarde ofwel het zelfvertrouwen, zodat het contact met vriendjes of vriendinnetjes soepeler kon verlopen. Ook hierop trad een mooie verbetering op, Voor een jongen op die leeftijd is dat natuurlijk super belangrijk. Hij legt nu een solidere basis voor de rest van zijn leven..

Ook wanneer je veel piekert en slecht slaapt, dan kan met een Energetische healing je balans hersteld worden. Zodat je een groter gevoel van innerlijke rust ervaart.

Ervaar jij lichamelijke of mentale klachten, dan ben je van harte welkom voor een energetische healing. Voor meer info mag je me een persoonlijk bericht sturen.

Liefs, Trea

veer-01639038887.jpg