« Door natuurcoaching stap jij weer in jouw authentieke kracht»

Gepubliceerd op 30-11-2021

Soms maken we dingen mee in het leven die er zo inhakken, dat we helemaal overwhelmed zijn. We zijn dan de weg even kwijt. Ik zal een paar voorbeelden noemen die ik regelmatig tegenkom in mijn praktijk. Jij of je naasten krijgen ernstige lichamelijke klachten, het wegvallen van je baan of het failliet gaan van je bedrijf,  het krijgen van een burn-out of het overlijden van een dierbare. DIt zijn allemaal situaties die heel erg ingrijpen in het leven wat je tot nu toe geleefd hebt. Soms kun je jezelf weer redelijk snel herpakken en pak je de draad van het leven weer op. Een andere keer kan die gebeurtenis zo ingrijpend zijn dat je in een zwart gat valt en de weg naar boven heel zwaar en lang is. In de laatste situatie kun je ondersteuning gebruiken. Zelf ben ik na het verlies van mijn partner en maatje en een behoorlijke burn-out weer helemaal terug in mijn kracht. Ik weet dat de reis omhoog soms een hele moeilijke en zware is. Maar wanneer jij weer op de top staat dan ben je sterker en krachtiger dan ooit tevoren. Omdat ik weet hoe prettig het is om weer op de top te staan, wil ik je graag begeleiden op jouw weg naar de top.

Middels natuurcoaching kom jij weer in contact met je gevoel. Je gaat het contact met je ware zelf weer herstellen. Je ontdekt weer waar jij blij van wordt en we gaan op zoek naar wat jou belemmert heeft om voluit te leven. Welke belemmerende gedachtenpatronen jij in je onderbewuste hebt zitten. Dit klink heel zwaar, maar is het niet. Iedereen heeft van die belemmerde gedachten. Wanneer je weet welke dat zijn en waarom je ze hebt gehad, dan kun je je gedrag aanpassen. Je laat los datgene wat niet van jou is maar wat je wellicht hebt overgenomen van je omgeving. Datgene wat echt bij jou past, dat gaat dikwijls vanzelf. Dingen waar je heel veel moeite voor moet doen, dat zijn dingen waarvan je misschien denkt dat je ze moet doen, maar die je los mag laten.  Datgene wat je leegtrekt of heel veel energie kost, is bevrijdend om los te laten. Hierdoor hou je energie over om je eigen wensen en verlangens te realiseren.  De meeste coachees ervaren een groter gevoel van innerlijke rust na het coachingstraject. Gericht je energie inzetten levert meer levensgeluk op en dit werkt door op alle vlakken. Wanneer jij die dingen doet die bij je passen, dan ben je energieker, gelukkiger en voelt je vrijer. Je energielevel gaat hoger trillen en hierdoor trek je nog meer positiviteit aan. Je gaat meer ontvangen en dan komt je leven in een postieve flow.  Je ontdekt dat deze manier van leven je veel meer kwaliteit van leven oplevert.

Wil jij de voordelen van natuurcoaching ervaren ? Stuur me dan een berichtje zodat we een gratis intakegesprek kunnen inplannen. 

Liefs, Trea 

klaproos-1638296879.jpg