« Heb jij lichamelijke of geestelijke klachten die je liever kwijt bent ?»

Gepubliceerd op 27-08-2021

Drie weken geleden mocht ik een jonge jongen verwelkomen in mijn praktijk. Ik vond het stoer dat hij samen met zijn vader kwam. Energetisch werk is toch iets wat niet tastbaar is. De resultaten die zijn wel zichtbaar en hierdoor ontdek je ook dat het veel goeds brengt. Maar eerst zien en dan geloven dat is wat veel mensen de eerste keer hebben.                                                                                               Zoals je misschien wel weet hebben we allemaal energiebanen (meridianen) lopen door ons hele lichaam. Wanneer er een blokkade is in een van die meridianen zit, dan ontstaan er lichamelijke en geestelijke klachten. En hier kun je (behoorlijk wat) last van hebben.

De jongen die ik mocht behandelen in mijn praktijk is elf jaar. HIj droeg overdag en s'nachts een luier. Omdat hij dit niet wenselijk vond, kwamen ze bij mij.  Na één behandeling is hij nu al enkele weken helemaal droog. Daar ben ik ook heel blij mee. Ik breng met mijn handen helende energie het lichaam in. Het lichaam gaat deze energie verwerken en zoekt een nieuwe balans. Dikwijls houd dit in dat lichamelijke en of geestelijke klachten geheel of gedeeltelijk verdwijnen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam doet zijn werk. Ik kan nooit van te voren zeggen wat de behandeling precies doet, dat is elke keer ook voor mij afwachten. Wel weet ik uit de reacties van de mensen die bij me zijn geweest dat ze tevreden zijn. En dat vind ik het belangrijkste. Ik zie mezelf als doorgeefluik van positieve energie en met die energie kan het welzijn van de mensen verbeterd worden. HIerdoor neemt de kwaliteit van het leven toe.

Heb jij ook mentale of lichamelijke klachten die je liever kwijt bent ? Je mag altijd even contact opnemen voor meer informatie. Je kunt me bellen op 06-28345094

Social-Media-profielfoto-lachend-1630066099.jpg