« Natuurcoaching»

Gepubliceerd op 29-04-2021

In onze westerse wereld, leven we meer vanuit ons hoofd (verstand) dan vanuit ons gevoel (hart). Keuzes die je maakt met je verstand zijn dikwijls niet de keuzes waar je het meest gelukkig van wordt.  Veel mensen vinden het lastig om contact te maken met hun gevoel.  Wanneer je vertraagt of stil staat dan ben je in staat om veel meer te voelen. Om echt contact te maken met jezelf. Daarom is natuurcoaching zo prettig, buiten in de natuur leg je heel gemakkelijk de verbinding legt met je ware natuur. Met wat er in je onderbewuste leeft en speelt. Middels natuurcoaching krijg je op een originele en speelse manier inzicht in jezelf. Door deze inzichten kun je daarna zelfverzekerder die keuzes maken die jou ondersteunen in je persoonlijke groei.

In de natuur is het heerlijk om te ontspannen en om je hoofd leeg te maken. Buiten tussen de bomen, meertjes en bospaden zijn weinig prikkels die je kunnen afleiden. Luisterend naar de geluiden van de natuur ga je de verbinding weer leggen met je ware natuur. Met wie jij diep van binnen bent. Je gaat contact maken met je wensen en verlangens en wat je in de weg staat om die te realiseren.  De elementen van de natuur gaan we inzetten om je inzichten te verschaffen. Zodat jij na het verkrijgen van die inzichten kleine stapjes kunt gaan zetten zodat jij een leven kunt leven waarin jij kunt zijn wie je bent. Waarin je je authentieke zelf durft te laten zien, dat is zo mooi.

Voor mij komen in natuurcoaching mijn passies coaching, bewegen en natuur samen. Door mijn rust, mijn invoelend vermogen en mijn openheid nodig ik je uit om jezelf te herontdekken. Ik houd je een liefdevolle spiegel voor.

Ben je nieuwsgiering geworden ? Dan mag je me een berichtje sturen voor een gratis intakegesprek.

Social-Media-natuurcoaching-Bianca-en-ik-Trea-lachend-boom-vasthoudend-1619721823.jpg