« Neem jij leiderschap over je leven ?»

Gepubliceerd op 13-04-2021

Er is weinig afleiding in de wereld om je heen. Hierdoor wordt je uitgenodigd om de aandacht te richten op jezelf. En dat is een mooie ontwikkeling.....  Wanneer je je niet meer focust op anderen maar op jezelf, dan ga je ontdekken dat je jezelf misschien wel een beetje vergeten was. Er zijn altijd zoveel zaken om je heen geweest, waar jij je aandacht aan gaf. Maar waar bleef jij ?  Veel mensen blijven maar rennen om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van buitenaf. Je werkgever of je familie, je gezin of je vrienden. Maar wanneer jij nu de tijd neemt om echt stil te gaan zitten en gaat voelen, wat voel je dan ?

Komt er verdriet naar boven of boosheid ? Alle negatieve gebeurtenissen die we meegemaakt hebben en nog geen plekje gegeven hebben, slaan zich op in je lichaam. Deze geblokkeerde energie vormt blokkades in je lichaam. En doordat er blokkades ontstaan in lichaam voel jij je minder fit en vitaal. Hierdoor kunnen er lichamelijke en mentale klachten ontstaan.

Als eerste is het belangrijk om te voelen waar je tevreden over bent en waarover niet meer. En ben hierin eerlijk naar jezelf. Aanrommelen is een optie, maar dan weet je een ding zeker, je situatie gaat niet veranderen. Om de nieuwe gewenste situatie te verkrijgen is het belangrijk om te onderzoeken waarom je daar nog niet bent gekomen. Wat heeft je tegengehouden ? Welke beperkende gedachten(patronen) zitten erachter ? En waarom heb je die. Wanneer je daar inzicht in gekregen hebt, dan is het makkelijker om met een andere mindset je verlangens te gaan manifesteren.

Is dit per definitie altijd makkelijk en leuk ?  Nee dat is het niet ? Maar doormodderen in een situatie die niet meer fijn voelt is zonde van de kostbare tijd en levert je alleen maar stress op.  Nieuwe situaties en ervaringen kunnen best spannend zijn. Maar geven je ook het gevoel dat je leeft. Hoe gaaf is het om nieuwe dingen te leren en om te ontdekken dat je nieuwe dingen eigen kunt maken. Van nieuwe ervaringen groei je als persoon. Het vergt moed om de eerste stap te zetten en doorzettingsvermogen om ergens te komen. Maar zonder inspanning kom je nergens.  

Mijn leven ging niet over rozen maar ik ben supergelukkig waar ik nu sta in mijn leven. De afgelopen jaren heb ik mijn rugzakje steeds leger gemaakt en hierdoor heb ik me persoonlijk kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Ik blijf leren en ontwikkelen en voel me hier ook prettig bij. Mijn leven is sprankelend en afwisselend. Ik voel me veel zelfverzekerder, vrijer en gelukkiger. Ik neem leiderschap over mijn leven en loop mijn eigen pad. Tevens heb ik geleerd dat bepaalde afweermechanismes me niet langer ondersteunen. Ik heb mijn zachte kant en mijn gevoeligheid totaal omarmt. Hier werk ik zelfs dagelijks mee.

Iedereen is uniek en jij hebt een uniek pakketje met kwaliteiten. En om jouw unieke zijn volledig tot uiting te laten komen, mag je jouw eigen pad volgen. Dus leg langs je neer wat anderen er van vinden, en luister naar je hart. Wordt je er blij van, dan doe het. Vind je het leuk en spannend dan nodig ik je uit om de sprong te maken. 

Wanneer je ondersteuning kunt gebruiken bij het zoeken van jouw unieke pad, dan ben je van harte welkom voor een gratis intakegesprek.

Liefs, Trea

Social-Media-trea-vooruitkijken-op-de-brug-1618299831.jpg