« Neem jij leiderschap over jouw leven ?»

Gepubliceerd op 28-01-2020

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de kwaliteit van je leven te veranderen, is in actie komen. Dikwijls weet je zelf wel wat er wel en niet werkt in jouw leven. Angst is wat de meesten van ons ervan weerhoudt om in ons licht te gaan staan. Iedereen is bang. Het is iets wat bij het leven hoort. En het gaat nooit weg. Zolang jij tegen je beperkingen aan blijft lopen, zul je angst ervaren. Maar zolang jij je persoonlijke grenzen blijft verleggen, wordt het steeds gemakkelijker om angst te ervaren en ondanks dat toch door te gaan. 

In mijn praktijk kom ik veel angsten tegen: de angst voor afwijzing, de angst om te falen, de angst om nieuwe dingen te ondernemen, bindingsangst of verlatingsangst, angst om voor publiek te spreken en nog heel veel meer angsten. Wanneer je toch stapjes vooruit wil zetten en je niet meer wil laten weerhouden door je angst dan is het belangrijk om samen te onderzoeken waar deze angst vandaan komt. Wanneer je hier meer inzicht in hebt gekregen dan wordt het vaak makkelijker om een eerste stapje te zetten. Dit eerste stapje zal je ook al vind je het reuze spannend, weer meer zelfvertrouwen geven om een tweede stap vooruit te zetten. 

Zelf vond ik het een aantal jaren geleden erg spannend om mijn vaste baan op te zeggen ook al voelde ik wel dat deze me geen voldoening meer bracht. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben met mijn werkgever in gesprek gegaan. Daarna ben ik met behulp van een coach een ontdekkingsreis gaan maken wie ik echt ben en waar ik blij en gelukkig van wordt. Mijn missie in dit leven is om mensen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling. Doordat ik weet hoe prettig het is om het leven te leiden waarin je je eigen keuzes maakt en die ook passen bij wie je bent, vind ik het heel fijn om jou daarin te begeleiden.

De coachopleiding van 10 maanden bij Intention in Breda waarin ik zelf ook tegen mijn beperkende gedachten en overtuigingen aanliep, hebben er mede voor gezorgd dat ik zelfbewuster en vrijer in het leven ben komen te staan. We hebben hier veel methodes geleerd waarmee ik met jou in gesprek kan gaan zodat je inzichten krijgt waarom je de dingen doet zoals je ze doet en waarin we in gesprek gaan om te ontdekken hoe jij stapjes kunt maken op weg naar jouw droomleven.

Voor een kennnismaking en gratis intakegesprek ben je van harte welkom. We kunnen afspreken in Valkenswaard of in Den Bosch.

Liefs Trea

bang-01580213218.jpg