« Ga jij voor een vervullend leven in 2020 ?»

Gepubliceerd op 25-12-2019

We zijn bezig met de laatste dagen van 2019. We overdenken het jaar en zien wat er heeft plaatsgevonden. Heb jij dit jaar daadwerkelijk stappen gezet om je dromen te realiseren ?

Heb jij dat aangepakt waarvan je diep in je hart weet dat het niet meer werkt, of niet meer bij je past ? Ben je dit jaar opgekomen voor je eigen belangen ook al vond je omgeving dit misschien wat minder prettig ?  Durf jij daadwerkelijk datgene waarvan je droomt waar te maken ?

Voor mijzelf heb ik best stapjes gezet. In januari ben ik mijn eigen praktijk aan huis gestart. Ik begeleid mensen met psychische of lichamelijke klachten naar meer balans en kracht. Door middel van een gesprek proberen we te achterhalen waarom jij niet dat succes behaalt waarvan je eigenlijk droomt ?  Zijn er belemmerende gedachten zoals dat kan ik niet maken ten opzichte van mijn omgeving of ik ben toch niet goed genoeg, wat zullen ze wel niet denken ?  Of heb je uitstelgedrag zodat je alles waar je van droomt op de lange baan zet ? Vijf jaar geleden werd ik weduwe en ik besefte dat we maar een beperkte tijd hebben hier op aarde. Dus probeer die tijd ook goed te benutten. Stel niet alles uit.....

We wonen ruim 1,5 jaar in deze woning. We hebben veel tijd en liefde in ons nieuwe thuis gestopt. Toch voelden we allebei dat deze plek het toch niet helemaal was. Ook wij hadden daar onze gedachten over....  ja we kunnen toch niet gaan, we hebben er maar even gewoond. We hebben er zoveel tijd en energie ingestoken en nu het bijna klaar is zouden we gaan, dat is toch absurd. Toch zei ons hart.... dit is het niet helemaal.  We zijn rond gaan kijken en vonden een plekje in Brabant waar we allebei ontzettend blij van werden. We hebben ons huis te koop gezet met de gedachte we zien het wel....  Binnen een week was het verkocht en nu kunnen we in het gebied waar we van dromen ons huisje gaan zoeken.  We volgen ons hart.  Ook in mijn omgeving beginnen mensen te met er vanalles van te vinden. Toch zijn we vastbesloten om onze droom te gaan volgen.   Heb jij zo ook een droom die je graag zou realiseren ? Ben je bang om de eerste stapjes te zetten ?  Ik begeleid je hier graag bij.  Samen kunnen we onderzoeken wat jou tegenhoud bij het realiseren van JOUW DROOM.

Je bent altijd welkom voor een gratis intake gesprek bij mij in mijn praktijk.  Tot 1 mei zit deze nog in Valkenswaard.

Ik wens je een gezellig en warm uiteinde toe en een gelukkig, gezond 2020.  Durf jij in 2020 jezelf op Nr 1 te zetten ?

vuurwerk-01577287565.jpg