« Voor verandering mag je uit je COMFORTZONE»

Gepubliceerd op 15-10-2019

Vandaag heb ik iets gedaan wat ik echt mega spannend vond...    Een cadeau van mijn twee kinderen : Abseilen van de Euromast.  Op een hoogte van 112 meter, klim je over de balustrade (ongeveer 120 cm hoog), je zet je voeten op een heel smal richeltje en het touw houd je stevig vast. Je houd je rug en benen recht en dan geef je je over. De adrenaline giert dan door je lijf.  Ik heb gegild keihard om de energie die vrijkwam los te laten.  Het geeft je een kick wanneer je je angsten overwint en ervaart hoe krachtig je bent. 

Zo is het ook in het dagelijkse leven. Om nieuwe stappen te maken, om moeilijke keuzes te maken, heb je lef en moed nodig.

  • Wanneer je in een relatie zit en je voelt dat deze partner niet meer de juiste persoon is waar je je leven mee wilt delen, heb jij dan voldoende moed om daarin veranderingen aan te brengen ?
  •  Wanneer jij werk doet waarvan je erg moe wordt. Werk doet omdat het nu eenmaal moet, er moet immers geld verdiend worden. Wanneer dit werk je geen energie meer geeft, durf jij dan nieuwe keuzes te maken ?
  • Wanneer je gewoonte hebt, die niet bijdragen tot een goede zelfzorg. Durf en kun jij dan besluiten om beter voor jezelf te gaan zorgen ? Denk aan regelmatig bewegen, gezonde voeding, stoppen met verslavingen snoep, alcohol of drugs ? 
  •  Durf jij duidelijk je grenzen aan te geven, op te komen voor jezelf, ook al weet je dat je omgeving (partner, kinderen of vrienden) gaan sputteren ?
  •  Durf jij jezelf helemaal onbevangen te laten zien zoals jij bent. Met al je (heftige) emoties zoals verdriet, boosheid, euforisch en blij ?

Wanneer je voelt dat het tijd is voor een verandering, maar je weet niet hoe je dat het beste aan kunt pakken of je weet niet waar te beginnen......   Ik begeleid je graag hierbij.  Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt om mooie stapjes vooruit te zeten. Je hoeft niet meteen van de Euromast te springen, een telefoontje voor een (gratis) intakegesprek is al een eerste stapje.

IMG-20191013-114504-1571134076.jpg
IMG-20191013-115355-1571134106.jpg