« Durf jij echt jouw droom te leven? »

Gepubliceerd op 08-09-2019

Toen we nog heel jong waren, durfden we overal over te dromen. Wanneer ik straks groot ben dan wil ik actrice worden of ik wil piloot worden. We durfden groots te dromen.....

Nu ben je volwassen en denk je misschien dat je "vast"  zit. Je woont in een huis, met eventueel een partner en gezin en je hebt een vaste baan. Heel misschien...  heb je nog wel dromen, maar omdat je verantwoordelijkheden hebt, durf je hier niet meer zoveel mee te doen.....    Is dit herkenbaar ?  Maar wanneer je geen dromen of verlangens meer hebt, dan wordt het leven ook wel erg saai en kleurloos.  En wie droomt er nu van een kleurloos leven ? We willen stralen en sprankelen....   De dingen doen waar we van binnen ook echt blij van worden. Die we misschien wel spannend en eng vinden, maar waar we ook een energieboost van krijgen en waar we een WOW-gevoel van krijgen. Wanneer je graag iets zou willen, dan begint het met een droom, een verlangen.....    Durf jij je verlangens om te zetten naar stapjes om die droom te bereiken ?   Of zit er angst of twijfel in de weg ?  Of heb je een stemmetje dat zegt, ik kan op mijn leeftijd toch niet meer gaan switchen van baan , of wat moet ik dan gaan doen, of misschien zegt dat stemmetje wel maar dan hoe moet dat dan financieel ? Dat stemmetje weet zoveel dingen te bedenken waarom jij je droom niet durft na te leven. Wellicht weet je ook niet zo goed waar je moet beginnnen om die verandering in gang te zetten.  Vier jaar geleden stond ik ook op z'on punt.  Coaching en sensi-therapie hebben me gebracht waar ik nu sta.  Ik weet waar ik blij van wordt. Ik doe ook de dingen die me laten stralen. Ben weer gelukkig..   Daarom vind ik het ook zo ontzettend mooi en dankbaar werk om jou te begeleiden op het pad om je droom te bereiken. Om te kijken wat jou laat stralen en sprankelen. Om te kijken wat jou energie geeft en om jou te begeleiden naar meer balans en innerlijke rust. 

Verlang jij ook naar meer geluk, meer energie, meer innerlijke rust en balans, dan nodig ik je uit om een eerste stap te zetten om jouw droom te gaan leven.

Via het contactformulier kun je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek.

kleurrijk-01567941962.jpg