« Een regenbui zuivert.... wil jij ook graag emotionele ballast kwijt ?»

Gepubliceerd op 18-08-2019

Meestal vinden we de zon heerlijk, ik zelf ook.  Maar af en toe een verfrissende bui die de lucht weer zuivert is heel fijn.  De energie van het element water is emotie. Onze fijne emoties zoals vreugde, hartstocht, uitgelatenheid en avontuurlijkheid vinden we meestal niet moeilijk om te laten zien. Maar die andere emoties zoals verdriet, angst en boosheid, mogen deze er ook zijn van jou ? Wanneer we sommige emoties omarmen terwijl we andere ontkennen of onderdrukken, dan zijn we niet evenwichtig en compleet. Je kent misschien wel mensen die hun boosheid onderdrukken. Ze dragen een spanning met zich mee die onprettig is voor iedereen om hen heen. Als je al je emoties aanvaardt en erkent, zal er vanuit je binnenste een diep tevreden gevoel onstaan. De ziel houdt van de waarheid. Dus wanneer jij de waarheid vertelt over hoe jij je voelt, dan zul je innerlijke vrede ervaren.

Iedereen vind het erg belangrijk om regelmatig de kledingkast of het huis op te ruimen. Maar hoe zit het met jou emotionele bagage ?  Zou het ook niet eens fijn zijn om hier eens in te rommelen en los te laten wat los gelaten mag worden ? Alles wat je meemaakt in het leven, wordt opgeslagen op celniveau in je lichaam. Dus wanneer je veel vervelende zaken hebt meegemaakt in je leven, dan kun je je voorstellen dat de rugzak die je meedraagt (te) zwaar is.  Het is heel fijn om regelmatig op te schonen, net zoals een frisse regenbui in de natuur, de boel schoon spoelt.  

In  mijn praktijk heb ik verschillende methodes waarbij jij emotioneel beter in balans komt omdat je letterlijk oud zeer los gaat laten.

Ik zal wat meer uitleg geven over holistic pulsing. Iedereen bestaat voor ongeveer 80 procent uit water. Bij Holistic Pulsing mag je gekleed op de behandeltafel komen liggen. Ik ga heel langzaam je lichaam in beweging brengen. Ik wieg als het ware je lichaam heen en weer. Wiegen geeft geborgenheid, troost en veiligheid, wat maakt dat er ruimte ontstaat waarin je los kunt laten. Zodoende kan meer voelbaar worden wat er in je leeft.  Holistic Pulsing laat je ervaren dat je via vriendelijkheid en zachtheid kunnen genezen in plaats van er hard voor te moeten werken. Het continue ritme van het pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmering van het zenuwstelsel en het stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam.

Holistic Pulsing kan ondersteunend zijn bij:

  • Wanneer je altijd maar denkt en niet meer kunt voelen
  • Verwerking van intense momenten in je leven
  • Vermoeidheid, stress en spanning
  • Ontspanning, onthaasten
  • Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en rugpijn
  • Wanneer je via je lichaam inzicht wil krijgen in je psyche of een thema wilt uitwerken
  • Wanneer je veel geeft en er naar verlangt om ook eens te mogen ontvangen

Wil je meer weten over sensi therapie dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek.

water-01566121203.jpg