Natuurcoach

Natuurcoach

Als je meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht wilt, kan ik jou hier als natuurcoach bij helpen. Ik help je graag om verbinding te leggen met je ware natuur. Tegenwoordig komen de meeste mensen nog weinig in de natuur, in het bos bijvoorbeeld. Dat terwijl de natuur een schitterende spiegel is om een goede zelfreflectie te krijgen. Het is een rustgevende omgeving waar je jezelf echt kunt ontdekken. In de natuur heb je nauwelijks prikkels. Door middel van natuurcoaching help ik je graag om verbinding te leggen met jezelf.

Neem contact op

Natuurcoaching helpt je contact maken met je lichaam en je gevoel

In het dagelijkse leven ervaar je veel prikkels. Je hebt voortdurend mensen om je heen en overal waar je komt hoor je geluiden. Veel mensen leven voornamelijk op de automatische piloot. Het kan dan ook moeilijk zijn om echt contact te maken met je lichaam en met je gevoelens. Onze authenticiteit kan hierdoor verloren gaan. Je bent eigenlijk niet meer je ware zelf. Dat is slecht voor de innerlijke rust en kan de balans in het lichaam verstoren. Als natuurcoach zet ik jouw behoeftes centraal. In de natuur werken we aan jouw geluk en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij weer even tot jezelf komen en ontdekken wie je van nature écht bent.


Contact opnemen

Hoe ga ik als natuurcoach te werk?

Als natuurcoach help ik je graag door middel van een 1 op 1 sessie in het bos. Tijdens deze sessie kun jij je helemaal ontspannen. Bij natuurcoaching werken we met de elementen die in de natuur aanwezig zijn. Hoe we dat precies doen, laat ik je graag tijdens een sessie zien. Het zal je verbazen hoe goed je in de natuur tot rust kunt komen! Je kunt je echt even helemaal afsluiten van de stress van het dagelijkse leven. Hierdoor kun je ook beter verbinding leggen met je ware natuur. De natuurcoach sessies duren 1,5/2 uur en vinden plaats in Tilburg, Eindhoven, Breda en omgeving. Hier ken ik de mooiste natuurgebieden, waar je heel goed kunt ontspannen.

Wil jij een sessie met mij als natuurcoach?

Ben jij benieuwd naar de sessies? Neem dan gerust contact met me op, zodat we een sessie kunnen inplannen of zodat ik je meer kan vertellen over natuurcoaching. De beste manier om kennis te maken met natuurcoaching is door het zelf eens te ervaren. Als natuurcoach laat ik je graag zien hoe de natuur een schitterende spiegel vormt waar jij je ware natuur kunt ontdekken.

Maak een afspraak