Healing Waalwijk

Healing Waalwijk

Healing in Waalwijk is het overbrengen van energie om blokkades te verhelpen. Door heel je lichaam lopen namelijk energiebanen, die we meridianen noemen. Gebeurt er iets onprettigs, dan kunnen de meridianen geblokkeerd raken. Die blokkades kunnen bijvoorbeeld het gevolg zijn van een scheiding, maar ook van iets wat er in je jeugd gebeurd is. Als een onprettige ervaring geen plekje krijgt, kan dit voor een blokkade zorgen. Die blokkades kunnen tot klachten leiden, zowel op fysiek als op mentaal en spiritueel gebied. Wanneer jij last hebt van een energieblokkade, dan kun je bij mij terecht voor healing in Waalwijk en omgeving. Daarnaast bied ik ook healing aan in Eindhoven, Tilburg en Breda.

Neem contact op


Hoe weet je dat je healing in Waalwijk kunt gebruiken?

Zit je niet lekker in je vel? Dan kan healing in Waalwijk verstandig zijn. Heb je bijvoorbeeld last van stress, slaap je slecht of heb je weinig energie? Dit kan het gevolg zijn van een energieblokkade. Energieblokkades kunnen echter ook fysieke klachten veroorzaken. Healing helpt deze blokkades op te heffen en activeert bovendien het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Door middel van healing kunnen de klachten verminderen en uiteindelijk zelfs verdwijnen. Healing helpt je dus om de natuurlijke balans in je lichaam weer te herstellen.

Contact opnemen

Hoe werkt healing in Waalwijk precies?

Als je bij mij langskomt voor healing in Waalwijk, help ik je als energetische coach om de energieblokkades in je lichaam op te heffen. Je kunt, met je kleding aan, op de behandeltafel gaan liggen. Ik zal mijn hand vervolgens op je lichaam leggen of net boven je lichaam plaatsen. Op deze manier vorm ik een kanaal dat energie doorgeeft. De energie die ik overbreng stroomt naar de plekken waar je lichaam deze het hardst nodig heeft. De energie activeert het zelfgenezend vermogen in je lichaam. Door middel van energetische healing kom jij in je kracht en verminderen of verdwijnen fysieke en/of mentale klachten.

Wil jij graag weten wat ik voor je kan betekenen?

Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen om energieblokkades in de meridianen op te heffen? Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer over hoe healing in Waalwijk werkt. Wil je eens energetische therapie in Waalwijk proberen? Dan plan ik graag een sessie met je in.

Maak een afspraak