Energetische therapie Waalwijk

Energetische therapie Waalwijk

Je kunt bij mij terecht voor energetische therapie in Waalwijk als je last hebt van energieblokkades in je lichaam. Energieblokkades kunnen op verschillende manieren ontstaan. Meestal zijn ze het gevolg van onprettige ervaringen uit het verleden. Niet altijd kunnen we een vervelende gebeurtenis eenvoudig een plekje geven. Wanneer je daar niet in slaagt, kan er een energieblokkade ontstaan. Je lichaam bevat namelijk ontzettend veel banen waar energie door stroomt. Die banen noemen we meridianen. Als er energieblokkades in de meridianen ontstaan, leidt dit tot klachten. Ik help je graag om deze blokkades te verhelpen door middel van energetische healing.

Contact opnemen


Het gevolg van energieblokkades

Energieblokkades kunnen door allerlei vervelende gebeurtenissen ontstaan, als gevolg van een scheiding of gebeurtenissen uit je jeugd bijvoorbeeld. Een energieblokkade kan zowel fysieke als mentale klachten veroorzaken. Kun je bijvoorbeeld slecht slapen of zit je gewoon niet lekker in je vel? Dan kan dit ook het gevolg van een energieblokkade in je lichaam zijn. Het is daarom van belang dat de energieblokkades in je lichaam worden opgeruimd. Energetische therapie in Waalwijk kan je daarbij helpen. Overigens ben ik ook werkzaam als energetische coach in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Maak een afspraak


Hoe energetische therapie in Waalwijk kan helpen

Als je kiest voor energetische therapie in Waalwijk kan ik energie naar je overbrengen via mijn handen. Ik functioneer dan als een kanaal dat energie doorgeeft. Die energie stroomt naar de plekken in het lichaam waar blokkades zijn ontstaan. Zo kan je lichaam deze blokkades opruimen en wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Door energetische therapie in Waalwijk te volgen kun je de balans in je lichaam herstellen. Zo voel jij je vitaler, krijg je meer zelfvertrouwen en heb je meer innerlijke rust. Zowel fysieke als mentale klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Zo werkt energetische therapie in Waalwijk

Kies je ervoor om energetische therapie in Waalwijk bij mij te volgen? Ik vertel je graag hoe een behandeling eruitziet. Tijdens de behandeling kun je, met kleding aan, plaatsnemen op een stoel of op de behandeltafel. Ik plaats mijn hand vervolgens op je lichaam of houd mijn hand net boven je lichaam. Zo kan ik energie overbrengen. Die energie kan jouw lichaam gebruiken om de blokkades in de meridianen op te ruimen. Het zelfgenezend vermogen wordt zo bovendien geactiveerd. Wil je graag meer weten over energetische therapie? Neem dan gerust contact met mij op, zodat ik je meer kan vertellen over de werking en de mogelijkheden van energetische therapie.

Neem contact op