Coaching

Als coach ondersteun ik je om jezelf beter te leren begrijpen.  Wanneer je bij mij komt dan heb je misschien weinig energie of mis je zelfvertrouwen en kracht om die stappen te zetten die voor jou leiden naar een prettiger leven. Door het stellen van vragen krijg jij meer inzicht in jezelf en waarom je doet zoals je nu doet. 

Enkele problemen waar je tegenaan kunt lopen zijn:

  • Ik ben hooggevoelig en heb moeite met alle prikkels die ik krijg in het dagelijkse leven
  • Ik heb moeite om echt voor mezelf te kiezen omdat ik me dan schuldig voel richting anderen
  • Ik wil graag iets anders maar weet niet hoe ik dat het beste aan kan pakken
  • Ik vind het lastig om grenzen aan te geven maar loop mezelf voorbij
  • Ik loop vast in het leven, maar ik weet niet welke kant ik nu op moet gaan 
  • Ik heb weinig energie en pieker zoveel 

Wanneer je doet wat je altijd al deed, dan verandert er ook niks aan de uitkomst. Dus om een andere cq betere uitkomst te krijgen mag je zelf in beweging komen. Door middel van 1 op 1 coachingssessie krijg je meer inzicht in jezelf en krijg je ook handvaten hoe je stapje voor stapje uit het cirkeltje kunt stappen. Je krijgt duidelijkheid in je patronen en wat niet (meer) werkt in je leven. Door kleine dingen te veranderen in je levensstijl, manier van zijn, krijg je ook andere uitkomsten. We gaan onderzoeken wat jou energie geeft en waar jij blij van wordt. Wanneer dat duidelijk is dan kunnen we samen kijken hoe je daar kunt komen.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om zelfverzekerder, met meer zelfvertrouwen, vreugde en energie door het leven te stappen, dan nodig ik je uit om een keer gratis te komen kennismaken. In dit gratis intake-gesprek is er alle ruimte voor jou om je verhaal te doen en kunnen we afspraken maken over het vervolgtraject. 

Ik zie je graag,

Warme groet Trea