Coaching

 •  Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen omdat je altijd rekening houd met anderen ?
 •  Vind je het moeilijk om duidelijk je grenzen aan te geven ?
 •  Ben jij (hoog)gevoelig en heb je moeite met alle prikkels in het dagelijkse leven ?
 •  Heb je een drukke baan en een gezin en vind je het lastig om alle ballen in de lucht te houden ?
 •  Heb je moeite om te ontspannen en om tijd voor jezelf te maken ?
 •  Pieker je veel en heb je problemen met een goede nachtrust ?
 •  Verlang je naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht om de juiste keuzes te kunnen maken ?
 •  Wil je graag contact maken met je hart om te weten waar je echt naar verlangt ?
 •  Wordt je geleefd door je werk , je gezin en alle andere zaken die "moeten" maar wil je dit graag anders ?
 •  Voel je ontevredenheid over je huidige leven, maar zie je niet wat je mag veranderen om dit gevoel te veranderen ?
 •  Zou je graag meer zelfliefde willen ervaren en helemaal jezelf te durven zijn ?
 •  Verlang je naar een gezonde levensstijl en een gezond lichaam ?
 •  Verlang je ernaar om liefdevol te kunnen communiceren over wat jij belangrijk vind ?

Tijdens een 1 op 1 coaching bied ik je alle ruimte om je verhaal te doen. Tijdens dit gesprek mag jij in eigen tempo stapjes gaan maken om verder te komen. Tijdens dit proces zul je ontdekken dat je trots op jezelf bent omdat jij zelf die stapjes zet. Door het stellen van de juiste vragen krijg jij nieuwe inzichten en ik reik je een aantal tools aan die jou nieuwe perspectieven geven.

De meeste coachees ervaren een groter gevoel van vrijheid en innerlijke rust na het coachingstraject. Ze durven vol zelfvertrouwen keuzes te maken die beter passen bij het leven wat ze graag willen leven. Dikwijls ervaren ze veel meer energie omdat ze bewust kiezen waar ze tijd en energie in stoppen in plaats van geleefd te worden en op de automatische piloot te leven.

Belemmerende overtuigingen belemmeren je om te groeien. Belemmerende overtuigingen belemmeren je om te houden van jezelf en te doen wat je graag wilt doen.

Datgene waar je in gelooft is je realiteit.

Wanneer jij jezelf niet de moeite waard vind, dan straal je dit ook uit. De mensen die dan op je pad komen bevestigen hetgeen je denkt over jezelf.

Dus wanneer jij gelooft in jezelf en in jouw mogelijkheden. Dan straal je dat uit. Datgeen waar je in gelooft, wordt waarheid.

Wanneer je doet wat je altijd al deed, dan verandert er ook niks aan de uitkomst.

Dus om een andere uitkomst te krijgen mag je zelf in beweging komen. Door middel van 1 op 1 coachingssessie krijg je meer inzicht in jezelf en krijg je ook handvaten hoe je stapje voor stapje uit jouw patroon kunt stappen. Je krijgt duidelijkheid in je patronen en wat niet (meer) werkt in je leven. Door kleine dingen te veranderen in je levensstijl, manier van zijn, krijg je ook andere uitkomsten. We gaan onderzoeken wat jou energie geeft en waar jij blij van wordt. Wanneer dat duidelijk is dan kunnen we samen kijken hoe je daar kunt komen.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om zelfverzekerder, met meer zelfvertrouwen, vreugde en energie door het leven te stappen, dan nodig ik je uit om te komen kennismaken. In dit gratis intake-gesprek is er alle ruimte voor jou om je verhaal te doen en kunnen we afspraken maken over het vervolgtraject. Je kunt ervoor kiezen om in de vrije natuur, wandelend coaching te ontvangen. Dit is een laagdrempelige manier van coaching. De natuur werkt rustgevend en ontspannend.  Wil je ervaren of deze manier van coaching bij je past, dan nodig ik je uit. Coaching op mijn praktijk is ook gewoon mogelijk.

Liefs :-)