Natuurcoaching

Verlang je naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht om die keuzes te maken die jou ondersteunen in je geluk. Natuurcoaching kan je hierbij helpen. Natuur is een schitterende spiegel voor zelfreflectie.

Mogelijke thema's die kunnen spelen:

 • Voel je ontevredenheid over je huidige leven, maar weet je niet waar het precies door komt en welke stappen je mag zetten om hierin voor jezelf te kiezen ?
 • Leef je nu op de automatische piloot en vind je het lastig om contact te maken met jouw behoeftes en verlangens ?
 • Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen omdat je altijd rekening houd met anderen ?
 •  Vind je het moeilijk om duidelijk je grenzen aan te geven ?
 •  Ben jij (hoog)gevoelig en heb je moeite met alle prikkels in het dagelijkse leven ?
 •  Heb je een drukke baan en een gezin en vind je het lastig om alle ballen in de lucht te houden ?
 •  Heb je moeite om te ontspannen en om tijd voor jezelf te maken ?
 •  Pieker je veel en heb je problemen met een goede nachtrust ?
 •  Wil je graag contact maken met je hart om te weten waar je echt naar verlangt ?
 •  Wordt je geleefd door je werk , je gezin en alle andere zaken die "moeten" maar wil je dit graag anders ?
 •  Zou je graag meer zelfliefde willen ervaren en helemaal jezelf te durven zijn ?
 •  Verlang je ernaar om liefdevol te kunnen communiceren over wat jij belangrijk vind ?

Samen gaan we de natuur in. Tijdens elke sessie van ongeveer anderhalf uur is er tijd en ruimte voor jou om je verhaal te doen. Omdat in de natuur weinig prikkels zijn, zul jij je hier makkelijk kunnen ontspannen. Je kunt in de natuur weer contact leggen met jouw ware zelf, met je ware natuur.  We gaan werken met de elementen die in de natuur aanwezig zijn. Hoe ?  Dat is nog een verrassing. De meeste coachees vinden dit een verrassend proces. Je onderbewuste komt vanzelf naar boven. Daar hoef je niet over na te denken. Dat gebeurt gewoon. Met de inzichten die je krijgt tijdens de sessies, kun jij indien mogelijk veranderingen aanbrengen in je leven zodat jij het leven leeft zoals dat bij je past. Soms gaat het om aanpassen van je gedrag. Soms maak je meer ingrijpende keuzes. Die komen altijd uit jezelf. Het is jouw proces en je mag op jouw tempo ontdekken wie je bent  Om van hieruit zelfverzekerd en vanuit innerlijk leiderschap echt voor jezelf te kiezen. Om te kiezen aan wie en aan wat jij je tijd wil besteden. Wanneer je weet waar je verlangens en behoeften liggen, dan is het veel makkelijker om stapjes te zetten om hieraan gehoor te geven.

Hierdoor herontdek je jezelf. Meer innerlijke rust en tevredenheid is de beloning. Je ontdekt dat je alles wat je zoekt al in je hebt. Door zelfacceptatie, zelfliefde en een goede dosis energie, lef en doorzettingsvermogen kun jij bereiken waar jij van droomt. Blijf je dromen of ga je er ook echt voor ???

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij graag een kennismakingsgesprek inplannen ?  Dan nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. 

Vul ons contactformulier in »

Liefs, Trea