Recenties

Toen ik vier maanden geleden vast liep in mijn leven, koos ik voor een coachtraject bij jou. Je website sprak me aan en na het prettige intake gesprek heb ik ja gezegd. Ik besloot om dat het nu tijd was voor mij,  Ik besloot om te investeren in mezelf. Jarenlang was ik hard aan het werken en voor iedereen aan het zorgen, Ik hield alle ballen overeind. Maar waar bleef ik ? Trea heeft me meegenomen in de natuur en hier kwam ik veel over mezelf te weten. Ik bleek onbewust mijn eigen ontwikkeling in de weg te staan. In mijn jeugd heb ik veel meegemaakt en deze gebeurtenissen zorgden ervoor dat ik mezelf klein hield. Ik durfde niet echt voor mezelf te kiezen. Door de liefdevolle spiegel die Trea voorhoud is me heel veel duidelijk geworden. Ik kies nu echt voor mezelf. Tijdens de fijne sessies in de natuur kon ik lekker ontspannen en het heeft me uiteindelijk veel gebracht. Ik ben me nu veel bewuster van mezelf en de keuzes die ik maak. Ik voel me energieker en zelfverzekerder. Bedankt voor de fijne coachingssessies, 

Janneke, 34 jaar.

Door je open en rustige manier van zijn, voelde ik me al snel op mijn gemak. Trea, je straalt warmte uit en toegankelijkheid en dat heb ik in het hele traject van het begin tot het einde gevoeld. Hierdoor heb ik me volledig open kunnen stellen en heeft het natuurcoachingstraject me heel veel gebracht.  Ik vond het fijn dat we in mooie natuurgebieden de sessies deden. De opdrachten in de natuur waren nieuw voor me, maar gaven superveel inzichten. Na een sessie van 1,5 of 2 uur ging ik lekker ontspannen weer naar huis. Ik had niet verwacht dat vijf gesprekken me zoveel duidelijkheid zouden verschaffen. Dit was net het steuntje in de rug om meer te kiezen voor mezelf. Ik voel dat ik nu beter in balans ben en voel me vrolijker en gelukkiger. 

Femke, 48 jaar

Vorige week hebben we de laatste sessie gehad. Dat was een hele mooie. Ik voel veel meer innerlijke rust en ik voel me ook vrijer om eigen keuzes te maken.  De natuur bracht me weer in contact met mezelf. Ik was mezelf helemaal kwijtgeraakt in de relatie die ik had. Door de inzichten die ik heb gekregen voel ik dat ik door een gebrek aan zelfvertrouwen niet echt voor mezelf ging staan. Ik ben blij dat ik nu weer in mijn kracht kom te staan. Bedankt Trea.

Jolanda, 54 jaar